050 850 3710 studio@salonlab.nl

Het progamma met Workshops voor de eerste helft van 2018 is bekend.
We hebben vanaf 2018 nog een locatie waar we onze workshops geven. Naast de Studio in Zuidlaren hebben we een prachtige locatie in Amersfoort gevonden. Deze locatie ligt zeer centraal en is zo voor iedereen goed bereikbaar.

De Workshops van het vaste programma voor de eerste helft van het jaar zijn nu te boeken. Zowel op de locatie in Amersfoort als op de locatie in Zuidlaren.
Hiernaast zullen we binnenkort nog Workshops gaan toevoegen zoals Do More met Richard Koffijberg.

Nieuw is dat voor jouw salon op maat een sessie geboekt kan worden. We bieden nu namelijk de optie tot een training/ consult op maat. In anderhalf uur kan je dan je specifieke vragen over Salonhub beantwoord krijgen. Deze support sessie is online of op een door ons geselecteerde locatie. Wil je graag dieper op je eigen salon in, en dan met name de resultaten en de opbouw van bijvoorbeeld je behandelplanning? Dan bieden we ook de mogelijkheid tot individuele coaching in samenwerking met Richard Bartels.

Houd deze website dus in de gaten voor leuke nieuwe data of meld je gelijk al aan voor Salonhub, Learn More of Professioneel Mailen.