050 850 3710 studio@salonlab.nl

Website op maat

Een website op maat voor de prijs van een kant-en-klare website, dat kan bij Salonlab. Als onze websites worden met zorg en speciaal voor u gemaakt. 

‘Maatwerk, speciaal voor de kapper’

Een website op maat is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. Veel nieuwe bezoekers van je kapsalon zullen een eerste indruk krijgen nadat ze je website hebben bezocht.

We zorgen ervoor dat deze eerste indruk onuitwisbaar is en dat de bezoeker van de website een goede indruk krijgt van de salon, de behandelingen en de sfeer. Samen maken we jouw salon passend!

Salonlab maakt al meer dan tien jaar websites gespecialiseerd voor kapsalons. Alle belangrijke facetten worden meegenomen in de nieuwe website, uiteraard volgens de huisstijl van de kapsalon.

Online boeken is een belangrijk aspect op de website van jouw kapsalon. Ben je in het bezit van Salonhub? Dan zorgen wij ervoor dat het online afspreken perfect wordt geïntegreerd. 

Ontmoet onze klanten

De onderstaande websites hebben wij samen met onze klanten opgeleverd. Iedere website past bij de huisstijl van de salon en de gedachtengangen van de ondernemer.

Zwarte Raaf
Time Out Kappers
Hairdesign Sine
Zwarte Raaf